Cautare

1675 de rezultate pentru "info credit" (7.29 secunde)
Aproape jumatate (peste 43%) din bucurestenii care doresc sa apeleze la o banca intentioneaza sa solicite un credit in lei in 2006, potrivit unui studiu recent realizat de INSOMAR.
Conditiile de eligibilitate in acordarea de credite sunt la vedere, clientul putand sa consulte singur tabelele ce-i stau la dispozitie pentru a vedea la ce tip de credit si suma a imprumutului se poate incadra, in functie de veniturile sale lunare de care dispune.
Sunt deductibile integral dobanzile si pierderile din diferente de curs valutar in legatura cu imprumuturile obtinute de la institutiile de credit, romane sau straine, institutiile financiare nebancare, precum si cele obtinute pe baza obligatiunilor admise la tranzactionare pe o piata reglementata, neconditionat de nivelul gradului de indatorare.
Infiintarea Caselor de Credit Rural, entitati destinate facilitarii accesului taranilor la creditele agricole pluteste in incertitudine. ... Ministrul Agriculturii si-a exprimat indoiala cu privire la posibilitatea ca pana la sfarsitul acestui an sa fie infiintate astfel de Case de Credit Rural.
"Primele sase luni ale acestui an au reconfirmat tendinta inregistrata in primul trimestru, in conditiile in care cererea pe piata a ramas redusa, iar costul riscului a continuat sa creasca", este de parere directorul general al institutiei de credit, Rasvan Radu.
"Contributia mea la acest proiect a trebuit sa o iau din banca, sub forma de credit. Dar m-am plimbat cu dosarul in brate pe la toate bancile din oras si nici una nu dorea sa-mi dea credit din cauza ca nu aveam suficiente garantii materiale.
La jumatatea anului trecut, Olteanu avea un cont curent in valoare de 50 de milioane de lei la Banc Post si 77 de milioane de lei plasate pe un card de credit deschis la Raiffeissen.
Cel mai aprins punct de pe ordinea de zi l-a constituit hotararea de consiliu prin care se stabilesc masuri premergatoare contractarii unei linii de credit.
E vorba despre Studiul de fezabilitate pentru executia de poduri, podete si punti pietonale, Studiile de fezabilitate pentru executia lucrarilor de reabilitare si modernizare drumuri si strazi in judetul Galati si, in fine, proiectul referitor la aprobarea studiilor de fezabilitate aferente lucrarilor de executie a investitiilor propuse sa se realizeze in comunele din judetul Galati din credit bugetar si/sau credit bancar.
Proiectul de hotarire privind contractarea de catre municipalitate a unui credit in valoare de 200 de milioane de euro nu a stirnit dezbateri aprinse, fiind votat de un numar de 21 de consilieri, singurul care a votat impotriva fiind Picu Apostol Roman, care a afirmat ca isi mentine punctul de vedere avut in sedinta de indata desfasurata saptamina trecuta in privinta oportunitatii luarii acestui imprumut.
Contractarea unui credit de 20 de milioane de euro de catre Primaria din Banie, pentru care craiovenii vor avea de rambursat peste 32,6 milioane de euro in urmatorii 20 de ani, e luata in zeflemea de functionarii de la achizitii publice.
CDR a avut un credit fantastic in 1996, peste 70% pe care l-a consumat foarte rapid. Guvernul lui Adrian Nastase a pornit cu un credit foarte mic si s-a mentinut asa, tot pe negativ, cu exceptia vizitei lui Bush, cand are loc o explozie a increderii.
Senatorii au respins un amendament care prevedea excluderea din lege a programului Prima casa si au introdus un altul care se refera la faptul ca pentru stingerea creantei dintr-un contract de credit prin dare in plata, valoarea contractul de credit, la momentul acordarii, nu trebuie sa depaseasca 150.000 euro, suma calculata la cursul de schimb al BNR in ziua incheierii contractului, garantat prin ipoteca asupra unui bun imobil cu destinatie de locuinta.
Legea in cauza a aparut anul trecut, la putin timp dupa aparitia unei circulare (1 aprilie 2004) a Bancii Nationale a Romaniei (BNR) prin care bancile erau obligate sa specifice in mod explicit in contractele de credit modalitatea de calcul utilizata pentru determinarea dobanzii, compatibila cu Directiva Europeana nr.
“Atunci cand un client intra intr-o banca si cerea un credit de consum, functionarul ii raspundea ca a gresit adresa. ... In prezent, fermierul care obtine un credit de la o banca primeste subventia de 10% de la Ministerul Agriculturii abia dupa ce si-a valorificat productia.
- ,respectiv solicitarea pe termen foarte lung ( 15-20 de ani ) a unui credit, apropiat ca suma de cea necesara. Cu mentiunea ca nu este sigur ca Ministerul Finantelor ar aproba acest credit, tinind cont de gradul de indatorare publica.
“Nu urmarim inasprirea conditiilor de creditare, ci doar definirea cadrului in care functioneaza institutiile de credit si a conditiilor pe care solicitantul trebuie sa le indeplineasca.
Tranzactiile in marja sau tranzactii pe credit reprezinta acele operatiuni cu valori mobiliare sau instrumente financiare derivate efectuate de catre o societate de servicii de investitii financiare (SSIF) in numele clientului sau, pe baza unui credit acordat acestuia pentru cumpararea unor valori mobiliare sau a unui imprumut de titluri destinat efectuarii unor vanzari in lipsa.
Astfel, pentru un credit in valoare de 300 milioane de lei, firma trebuia sa angajeze 6 persoane, din care 3 someri, pe care sa-i mentina la serviciu timp de 3 ani de zile de la data obtinerii imprumutului.
Dupa aceasta data, preschimbarea va mai fi posibila numai la sucursalele BNR, care desfasoara activitati de casierie, si la institutiile de credit autorizate special de catre BNR.
google-analytics.com